150.000 KM za projekt

Započela sanacija odvoda oborinskih voda u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 08. 12. 2015. u 15:04 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradska uprava Mostara osigurala je 150.000 maraka za sanaciju odvodnje oborinskih voda u naselju Eksperiment i Ulici hrvatske mladeži, a djelatnici JP Vodovod prošlog tjedan započeli su s radovima na terenu.

Na dijelu prometnice u ulazu u naselje Eksperiment u zemlju će biti postavljena nova cijev promjera jedan metar, a na nju će se priključiti sve cijevi koje idu iz poslovne zgrade Konzuma prema naselju Eksperiment te Ulici hrvatske mladeži i prodajnom centru Piramida.

Ako vremenske prilike budu zadovoljavajuće, rok za završetak radova koji iznosi 40 dana, trebao bi biti poštovan, priopćeno je iz Gradske uprave.

Gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić izjavio je kako će se problem odvodnje oborinskih voda u ovom i drugim dijelovima grada u potpunosti riješiti postavljanjem kolektora.

Prema njegovim riječima, to naselje ima puno asfalta pa nema mogućnosti da se odvedu oborinske vode te je zato povećan promjer odvodnih cijevi i na taj način će se odvodnja znatno poboljšati, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close