naoružajte se strpljenjem

Za mjesec dana nastavak radova na izgradnji kolektora u Mostaru

Gospodarstvo / Flash | 09. 05. 2016. u 14:40 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natječaj za izbor izvođača radova, za nastavak izgradnje kolektora u Mostaru, raspisan je, te bi kako doznaje Bljesak.info, novi radovi u Gradu trebali započeti kroz sljedećih mjesec dana.

Potvrda je ovo informacije koju je mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić najavljivao i ranije kad je opovrgnuo određene komentare kako nema novca za dovršetak radova, te naglasio kako će Mostar, kao i u prošloj, i u 2016. godini biti veliko radilište.

"Novca ima za to, to su namjenska sredstva", rekao je Bešlić ranije, te je izjavio kako se nada da će Mostar krajem 2016.godine imati u funkciji i prečistač i kolektore. Sljedeća etapa radova, kako je ranije poručio Bešlić, trebala bi doći do područja 'Razvitka' te nastaviti do Pozorišta.

''Tamo će se graditi jedan podzemni tunel, do Lučkog mosta. Ja ne mogu jamčiti kako ćemo stvari tamo riješiti, ali ljudi u Gradskoj upravi sa stručnjacima za promet pokušavaju rasteretiti što se da rasteretiti", izjavio je ranije Bešlić.

Trenutno su radovi, na sjevernom djelu Grada, došli do naselja Bejrut dok su radovi na južnom dijelu završeni do Šarića džamije.

Kopirati
Drag cursor here to close