UNDP

VTKBiH: Prijavite se za posjetu sajmu FruitLogistica u Berlinu

Gospodarstvo / Flash | 05. 01. 2016. u 10:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vanjskotrgovinska komora (VTK) Bosne i Hercegovine organizira posjetu bh. gospodarskog izaslanstva sajmu FruitLogistica u Berlinu, koji će biti održan od 3. do 5. veljače.

Tijekom boravka u Berlinu, bh. kompanije će imati priliku da sudjeluju u posjeti veletržnici u Berlinu koju organizira Switzerland Global Enterprise (SIPPO) za izlagače na sajmu i posjetitelje sajma FruitLogistica 2016.

Switzerland Global Enterprise (SIPPO) će, u suradnji sa Institutom za edukaciju VTKBIH - ECOS, organizirati i seminar "Fit to Fair", na kojem će sudjelovati svi bh. posjetiteljisajma FruitLogistica 2016, radi njihove pripreme za sastanke s potencijalnim partnerima u Berlinu i za posjetu sajmu.

Također, predstavnici bh. kompanija će posjetiti i sajamsku dvoranu u kojoj će biti izložena oprema za pakiranje i etiketiranje voća i povrća (Fresh Conex), kao i ostale potencijalne kupce i pokušati dogovoriti nove i konkretne poslove s inozemnim izlagačima.

Zainteresirani za posjetu sajmu FruitLogistica 2016 trebaju dostaviti prijavu najkasnije do 8. siječnja 2016 VTKBiH.

Posjeta se organizira u suradnji sa Switzerland Global Enterprise (SIPPO) i projektom "Podrška trajnim rješenjima Revidirane strategije za aprovedbu Aneksa VII Dejtonskog mirovnog sporazuma" koji implementira UNDP, ističu iz VTKBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close