Slijedi skupštinska procedura

Vlada ŽZH utvrdila Prijedlog proračuna za 2018. godinu

Usvojena je Odluka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH o isplati sredstava za investicije u zdravstvu predviđene financijskim planom Zavoda za 2017. godinu.
Gospodarstvo / Flash | 12. 12. 2017. u 17:12 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Županije Zapadnohercegovačke utvrdila je u utorak na sjednici u Širokom Brijegu Prijedlog proračuna za 2018. godinu, kao i Prijedlog zakona o izvršenju Proračuna za 2018. godinu, koje je uputila u daljnju skupštinsku proceduru, priopćila je Vlada ŽZH na svojim internetskim stranicama.

Vlada je donijela Odluku o izmjeni i dopunama Odluke o privremenoj listi lijekova koji se propisuju i izdaju na teret sredstava Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH, kao i načinu njihovog propisivanja i izdavanja.

Također, usvojena je Odluka o davanju suglasnosti na Odluku Upravnog vijeća Zavoda za zdravstveno osiguranje ŽZH o isplati sredstava za investicije u zdravstvu predviđene financijskim planom Zavoda za 2017. godinu.

Na sjednici je usvojena Odluka o dopunama Odluke o donošenju Programa utroška sredstava "Tekući prijenosi za novčane potpore u poljoprivrednoj proizvodnji i gospodarstvu" i Odluka o izmjenama Odluke o prijenosu sredstava "Tekući prijenosi Agenciji za privatizaciju u ŽZH", utvrđenih županijskim Proračunom za 2017. godinu.

Usvojena je i Odluka o davanju suglasnosti na sklapanje ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za podizanje višegodišnjih nasada Rasno, Široki Brijeg te Odluka o redovitom godišnjem popisu imovine, obveza i potraživanja ŽZH na dan 31.12.2017. godine.

Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva ŽZH te rješenja o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva Ministarstva unutarnjih poslova, Ministarstva pravosuđa i uprave i Ministarstva obrazovanja, znanosti, kulture i športa.

Također, doneseno je Rješenje o imenovanju Glavnog popisnog povjerenstva za popis stalnih sredstava u obliku stvari, prava i razgraničenja i zaliha materijala, robe i sitnog inventara županijskih ministarstava i uprava i Rješenje o imenovanju Povjerenstva za popis novčanih sredstava, donacijskih sredstava, plemenitih metala i vrijednosnih papira, potraživanja i plasmana, kratkoročnih i dugoročnih obveza i razgraničenja kapitala ŽZH, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close