Korona zakon

Vlada HNŽ objavila javni poziv za pomoć gospodarstvenicima

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti da podnesu prijavu za odobrenje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje određenog iznosa
Gospodarstvo / Flash | 01. 07. 2020. u 11:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegovačko neretvanske županije objavila je javni poziv za subvencioniranje negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa.

Pozivaju se sve pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje djelatnosti na području Hercegovačko-neretvanske županije koje ispunjavaju uvjete propisane Zakonom o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID19) i potpori ekonomiji na području Hercegovačko-neretvanske županije da podnesu prijavu za odobrenje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje određenog iznosa, a najviše do visine najniže neto plaće u F BiH, poreza na dohodak i posebnih naknada za mjesece: dio ožujka, travanj i svibanj 2020. godine po svakom zaposleniku.

Obrasce za javni poziv za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava mogu se preuzeti na službenim stranicama vlade.

Kopirati
Drag cursor here to close