Pozitivne promjene

Velika akcija pošumljavanja: Vrijedni mališani zasadili 600 različitih biljaka

U okviru akcije pošumljavanja koja je organizirana tijekom rujna i listopada širom Bosne i Hercegovine, vrijedne ruke mališana zasadile su ukupno 600 sadnica različitih biljaka.
Gospodarstvo / Flash | 14. 11. 2018. u 10:00 Bljesak.info
Helen Doron English BIH
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sunčani jesenji dani potaknuli su polaznike i učitelje Helen Doron English na odlazak u prirodu, gdje su uz savjete profesionalnog osoblja, imali priliku naučiti kako doprinijeti očuvanju prirode i ostaviti trag za buduće generacije.

Naime, u okviru akcije pošumljavanja koja je organizirana toijekom rujna i listopada širom Bosne i Hercegovine, vrijedne ruke mališana zasadile su ukupno 600 sadnica različitih biljaka.

"Osim zabave, cilj ovakvih akcija jeste naučiti djecu šta znači biti odgovoran član zajednice u kojoj žive, te im pokazati da svi zajedno možemo utjecati na pozitivne promjene u društvu," izjavila je predstavnica Helen Doron English, Harisa Haznadar Vladić.

Helen Doron English u Bosni i Hercegovini sa radom je počeo2011. godine i od tada do danas kroz školu je prošlo više od 3000 djece.

"Ono što ovu metodu čini jedinstvenom jeste učenje engleskog jezika kroz igru, koja  stvara prirodno okruženje koje oponaša prirodni proces učenja maternjeg jezika, što omogućava djeci i mlađeg uzrasta da nauče engleski jezik," istakla jeHaznadar Vladić.

Svakom učeniku koji je dao svoj doprinos u sudnji biljaka, dodijeljen je i certifikat kao simbolična zahvalnica za trag koji su ostavili budućim naraštajima.

Pozitivne reakcije mališana i učitelja, kao i atmosferu sa akcije pošumljavanja 'Nature at Play' pogledajte u videu.

Kopirati
Drag cursor here to close