Prijavite se

Ured Vlade ŽZH za europske integracije organizira radionicu u Posušju

Ciljana skupina ove radionice su ponajprije svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja, ali i sve osobe zainteresirane za temu radionice u ŽZH.
Gospodarstvo / Flash | 17. 01. 2019. u 16:15 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoren je poziv na radionicu ''Zakonodavni okvir za reguliranje obiteljskog smještaja kroz primjere dobre prakse'' koju organizira Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Cilj radionice je stvoriti pregled načina regulacije važnih pitanja od značaja za obiteljski smještaj, ali i predstavljanje sustavnih regulativa koje bi mogle stvoriti model zakonodavnog okvira za područje Županije Zapadnohercegovačke u smislu obiteljskog smještaja.

Ciljana skupina ove radionice su ponajprije svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja, ali i sve osobe zainteresirane za temu radionice u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Radionicu će voditi stručnjak za razvoj ruralnog turizma s naglaskom na obiteljski smještaj, Nedo Pinezić, vlasnik privatne tvrtke Quanarius d.o.o. iz Hrvatske koja je specijalizirana za marketing i konzalting u turizmu, a održati će se u ponedjeljak, 21. siječnja 2019. godine u svadbenom salonu Bagušić u Posušju, na adresi Ulica kardinala Stepnica, s početkom u 11:00 sati.

Ova radionica je nastavak aktivnosti u okviru projekta ''Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj'' čiji je krajnji cilj što kvalitetnija izrada Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke.

Na radionicu se možete prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije [email protected] najkasnije do petka, 18. siječnja 2019. godine do 12:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close