Udruga poslovnih žena u BiH

U Širokom Brijegu održana prezentacija ''Akademija poduzetništva žena''

Udruga kroz svoj rad ostvaruje ciljeve kao što su jačanje poduzetništva žena kroz pružanje mogućnosti za međusobno povezivanje poduzetnica, pružanje stručnih savjeta o pokretanju i razvoju biznisa.
Gospodarstvo / Flash | 21. 11. 2018. u 14:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prezentacija ''Akademija poduzetništva žena'' održana je u srijedu u Gradskoj vijećnici u Širokom Brijegu u organizaciji Udruge poslovnih žena u BiH.

Udruga poslovnih žena u BiH je nastala kao odgovor na potrebu za jačanjem važnosti uloge i doprinosa žena poduzetnica, njihovog umrežavanja i promocije.

Udruga kroz svoj rad ostvaruje ciljeve kao što su jačanje poduzetništva žena kroz pružanje mogućnosti za međusobno povezivanje poduzetnica, pružanje stručnih savjeta o pokretanju i razvoju biznisa, kao i informacija o financijskim i edukativnim mogućnostima, a vezano za poduzetništvo.

Udruga je započela s realizacijom projekta ''Akademija poduzetništva žena'' koji će se odvijati i na području Županije Zapadnohercegovačke. Kroz projekt će u ŽZH 30 žena (15 nezaposlenih žena koje namjeravaju pokrenuti svoj biznis i 15 žena koje su već u poduzetničkim vodama, a koristile su sredstva za samozapošljavanje od strane FZZZ, SZZŽZH ili općina) proći obuku koja osigurava neophodna znanja i vještine za vođenje biznisa.

U tijeku i nakon obuke, a u skladu s njihovim potrebama, polaznice dobivaju mentorice koje su iskusne bh. poduzetnice koje će im dalje biti podrška na njihovom poslovnom putu. Osim mentorica, polaznice će imati i stalnu stručnu i tehničku podršku od tima Udruge Projekt ''Akademija poduzetništva žena'' se realizira uz financijsku podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Projekta razvoja tržišne poljoprivrede FARMA II.

Prezentacija će danas u 19:00 sati biti održana i u Ljubuškom.

Kopirati
Drag cursor here to close