Večer vina i gitare

U restoranu Romanca ovaj petak vas očekuje nezaboravan gastronomski užitak

Goste očekuje piće dobrodošlice uz selekciju sireva, nakon čega mogu birati između mesnog i ribljeg menija, a sve to uz nagrađivana vrhunska vina iz linije Teuta.
Gospodarstvo / Flash | 18. 01. 2021. u 19:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vinski restoran Romanca po prvi put u novoj godini organizira jedinstveni gastronomski doživljaj. Ljubitelji vrhunskih vina i istinski gurmani napokon dolaze na svoje.

"Večer vina i gitare" događaj je koji će se održati u petak, 22. siječnja sa početkom u 19 sati.

Goste očekuje piće dobrodošlice uz selekciju sireva, nakon čega mogu birati između mesnog i ribljeg menija, a sve to uz nagrađivana vrhunska vina iz linije Teuta.

Ukoliko odaberete mesni meni, za predjelo vas čeka goveđi carpacio. Najfiniji komadi goveđeg mesa, tanko rezani, preliveni limunom i posuti listićima sira grana padano.

Glavno jelo sastoji se od dvije vrhunske namirnice. Kraljica gljiva i kralj mesa za potpuni užitak večeri. Biftek sa vrganjima nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Za desert je na raspolaganju savijača od jabuka.

Foto: PR / Večer vina i gitare

Goste koji se odluče za riblji meni čeka carpaccio od dimljenog lososa. Izvući maksimalno uz minimalnu obradu namirnice odlika je pravih majstora. Glavno jelo u ovom meniju biti će steak od tune sa kozicama. Desert ostaje isti.

Uz svaki slijed, biti će posluživana vrhunska vina iz nagrađivane linije Teut u količini od 1,5 dcl po osobi.

Za glazbeni dio pobrinut će se Jadranko Mikulić na gitari sa svojim širokim opusom pjesama.

Cijena večere po osobi iznosi 50 KM.

Rezervacije i više informacija o samom događaju potražite pozivom na brojeve telefona: + 387 (0)63 048 840, te 036 350 331.

Kopirati
Drag cursor here to close