28. veljače u Kosači

U prodaji ulaznice za dodatna mjesta za novu predstavu Andrije Miloševića u Mostaru

Predstava će pred mostarskom publikom biti izvedena u petak, 28. veljače s početkom u 19 sati u dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.
Gospodarstvo / Flash | 25. 02. 2020. u 12:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Predstava 

Nova predstava Andrije Miloševića „Idem putem, pa zagrlim drvo“ izazvala je veliko zanimanje publike u Mostaru, pa su u prodaju puštene ulaznice za dodatna mjesta, kojih u vrlo ograničenom broju ima u prodaji na info pultu Mepas Mall-a i blagajni Kosače.

Predstava će pred mostarskom publikom biti izvedena u petak, 28. veljače s početkom u 19 sati u dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača.

„Idem putem pa zagrlim drvo“ je urnebesno komična priča o 40 godišnjem sinu jedincu kojemu mama traži pravu ženu za brak. Kandidatkinje se smjenjuju, a on i mama doživljavaju nevjerojatna iskustva. Medjutim, kada na vrata zakuca ona "prava", naš junak će upoznati sudbinu u svojoj njenoj raskoši.

Nova monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit u cijeloj regiji, stoga je očekivano veliko zanimanje i mostarske publike.

VIP ulaznice uključuju i piće dobrodošlice u Gastro pub-u Gonzales na after partyju koji će biti održan nakon izvedbe predstave.

Izvođenje predstave su podržali: Voda Leda, hotel Mepas, Gastro pub Gonzales.

Medijski partneri: bljesak.info, Dnevni list, RSG i Radio mix.

 

Kopirati
Drag cursor here to close