U Posušju radionica o zakonodavnom reguliranju obiteljskog smještaja

Ciljana skupina radionice su ponajprije svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja, ali i sve osobe zainteresirane za temu radionice.
Gospodarstvo / Flash | 16. 01. 2019. u 16:17 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ured za europske integracije Vlade Zapadnohercegovačke županije (ZHŽ) priopćio je u srijedu da je otvoren poziv na radionicu "Zakonodavni okvir za reguliranje obiteljskog smještaja kroz primjere dobre prakse", koja će se 21. siječnja održati u svadbenom salonu "Bagušić" u Posušju u 11 sati.

Cilj je radionice, kako navode iz spomenutog ureda, stvoriti pregled načina reguliranja važnih pitanja od značaja za obiteljski smještaj, ali i predstavljanje sustavnih regulativa koje bi mogle stvoriti model zakonodavnog okvira za područje ZHŽ-a u smislu obiteljskog smještaja.

Ciljana skupina radionice su ponajprije svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja, ali i sve osobe zainteresirane za temu radionice.

Radionicu će voditi Nedo Pinezić, stručnjak za razvoj ruralnog turizma s naglaskom na obiteljski smještaj i vlasnik privatne tvrtke "Quanarius" d.o.o. iz Hrvatske koja je specijalizirana za marketing i konzalting u turizmu.

Ova radionica nastavak je aktivnosti projekta "Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Zapadnohercegovačkoj županiji" čiji je krajnji cilj što kvalitetnija izrada plana razvoja turizma te županije.

Na radionicu se može prijaviti putem službene e-mail adrese Ureda za europske integracije ZHŽ-a - [email protected] najkasnije do petka, 18. siječnja, do 12 sati, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close