8:26

U petak svečani doček vlaka u Jablanici

Iz Općine su pozvali građane, đake i studenti, predstavnike političkog, javnog, gospodarskog života i Mjesnih zajednica da sudjeluju u svečanom dočeku i ispraćaju vlaka.
Gospodarstvo / Flash | 12. 07. 2018. u 10:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Općina Jablanica / Obnovljeno Željezničko stajalište u Jablanici

Od petka, 13. srpnja 2018. godine brzi putnički vlak Željeznica Federacije BiH koji prometuje na relaciji Sarajevo - Čapljina će se zaustavljati na obnovljenom Željezničkom stajalištu Jablanica grad, objavljeno je na službenim stranicama Općine Jablanica!

Vlak se na jablaničkom stajalištu očekuje u 8:26 minuta.

Iz Općine su pozvali građane, đake i studenti, predstavnike političkog, javnog, gospodarskog života i Mjesnih zajednica da sudjeluju u svečanom dočeku i ispraćaju visokokomfornog i najmodernijeg bh. vlaka na prostoru na kojem su posljednjih mjeseci suradnjom JP Željeznice Federacije BiH i Općine Jablanica, a uz financijsku podršku Ministarstva trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a, trajali intenzivni radovi na izgradnji potrebne infrastrukture.

Ovaj događaj, čiji efekti će se osjetiti u vremenu koji je pred nama, bez sumnje je veliki za našu sredinu jer nas transportno i na svaki drugi način povezuje sa većim centrima kao što je to nekada bilo, navode iz Općine Jablanica.

Kopirati
Drag cursor here to close