Zbog blagdana

U petak 6. siječnja promijenjeno radno vrijeme distribucije markica

Gospodarstvo / Flash | 05. 01. 2017. u 13:37 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zavod zdravstvenog osiguranja (ZZO) Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) oglasio se priopćenjem u povodu distribucije premije osiguranja (markice) na blagdan Sveta tri kralja - 6. siječnja, koja će biti organizirana različito u odnosu na ustaljeni način rada.

Na području Mostara distribucija markica obavljat će se u Područnom uredu Mostar (Ulica Braće Fejića 56) od 7:30 do 14 sati te u BH pošti - Sjeverni logor (Ulica Maršala Tita 50a) od 8 do 14 sati.

Na blagdan Sveta tri kralja distribucija markica neće se obavljati u Domu zdravlja Mostar, Glavnoj pošti Mostar, Poštanskom uredu na Aveniji te Poštanskom uredu na Balinovcu.

Na području Jablanice markice će se izdavati u Područnom uredu Jablanica (Ul. Branilaca grada 60) od 7:30 do 14 sati, a na području Konjica u Područnom uredu Konjic (Trg Državnosti b.b.) od 7:30 do 14 sati te u BH Pošti - Poštanski ured u Konjicu (Maršala Tita b.b.) od 8 do 14 sati.

Kako je 6. siječnja neradni dan za Hrvatsku poštu Mostar, osiguranici Zavoda koji premije osiguranja pribavljaju u općinama Prozor/Rama, Stolac, Čitluk, Čapljina, Neum i Ravno, markice će moći uplatiti u bilo kojoj ustanovi platnog prometa (banci) koja toga dana bude radila i preuzeti u područnim uredima ZZO-a HNŽ-a od 7:30 - 14 sati, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close