Projekt LANDS

U Mostaru sastanak o agroturističkim potencijalima BiH

Također, ovi specifični tečajevi, osim što će biti će biti održani u vidu radionica, bit će ponuđeni i preko učenja na daljinu za sve zainteresirane gospodarstvenike u agroturizmu
Gospodarstvo / Flash | 16. 04. 2019. u 22:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru se od ponedjeljka pa do srijede održava radni sastanak koji je dio aktivnosti na Erasmus+ projektu 'Next destination Balkans: Agriturism landscapes development (LANDS)'. Sastanak se održava u prostorijama Agromediteranskog fakulteta Univerziteta 'Džemal Bijedić' u Mostaru.

Ovaj projekat istražuje agroturističke potencijale u BiH i Srbiji, kao i u zemljama EU. Na sastanku se nastavljaju aktivnosti u vezi sa kreiranjem tečajeva iz oblasti agroturizma, djelatnosti koja je zastupljena, ali i nedovoljno podržana.

Tečajevi pokrivaju široke teme, od upravljanja agroturističkim subjektima, kreiranja specifičnih poslovnih planova, pa sve do radionica vezanih uz berbu voća, degustaciju poljoprivrednih proizvoda, podizanja povrtnjaka ili dizajniranja eksterijera i enterijera agroturističkih objekata.

Također, ovi specifični tečajevi, osim što će biti će biti održani u vidu radionica, bit će ponuđeni i preko učenja na daljinu za sve zainteresirane gospodarstvenike u agroturizmu, navode iz Agromediteranskog fakulteta.

Kopirati
Drag cursor here to close