Akcijska ponuda

U Konzumu počinju akcije koje dižu veliku prašinu

Pored široke akcijske ponude poznatih svjetskih brandova u ponudi su i proizvodi za čišćenje Konzumovog branda Dax.
Gospodarstvo / Flash | 15. 03. 2018. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobar dan je svaki dan te ujedno dobra prilika da se učini nešto korisno za mjesto u kojem provodimo najveći dio svoga života.

Prateći potrebe svojih kupaca Konzum je pripremio posebnu akcijsku ponudu svih vrsta sredstava za čišćenje i drugih neophodnih pomagala koji će pomoći i olakšati proljetno čišćenje vrta i doma. Također, na policama se po posebnim akcijskim cijenama, mogu pronaći i proizvoda za krečenje doma i uređenje vrta.

Pored široke akcijske ponude poznatih svjetskih brandova u ponudi su i proizvodi za čišćenje Konzumovog branda Dax. Proizvode branda Dax, proizvedene od strane renomiranih proizvođača, karakterizira izuzetnu kvalitetu, pristupačna cijena te dostupnost u svim Konzum prodavnicama. Iz širokog asortimana proizvoda branda Dax posebno se izdvaja Dax Univerzalno sredstvo za čišćenje koje bi, prema provedenom istraživanju GFK o zadovoljstvu Dax Univerzalnim sredstvom za čišćenje, čak 98% korisnica u Bosni i Hercegovini preporučilo drugima.

Sabina Suljović, direktorica Sektora marketing Konzuma BiH ovom prilikom je izjavila: ''U Konzumu se uvijek trudimo da unaprijed razmišljamo o potrebama svojih cijenjenih kupaca te kreiramo posebne aktivnosti a sve u cilju zadovoljavanja njihovih potreba. Znamo koliko je važno održavanje čistoće doma te da počinje vrijeme velikog sezonskog čišćenja,  zbog toga nastojimo biti dobre komšije i pobrinuti se da u svim Konzum prodavnicama naši cijenjeni kupci pronađu sve ono što im je potrebno. Sa sezonskim akcijama, koje će biti prilagođene potrebama naših kupaca, ćemo svakako dalje nastaviti i, vjerujemo, prijatno ih iznenaditi''.

Kako bi kupce nagradili za trud uložen u pospremanje doma, Konzum je organizirao nagradnu igru na svojoj  web stranici  koja počinje danas (15.03.) i traje do 21.03. Za sudjelovanje je potrebno da kupci pošalju svoje male tajne trikove koji olakšavaju čišćenje i pospremanje koje će Konzum podijeliti sa svojim fanovima na Facebooku, a 5 najsretnijih će, slučajnim odabirom, nagraditi s poklon paketima proizvoda za čišćenje.

Konzum je uvijek u vašoj blizini i ponudu proizvoda možete pronaći u više od 170 Konzum prodavnica u BiH, a pojedini specifični proizvodi su zastupljeni isključivo u većim objektima. 

Ponovo ćete se obradovati poznatoj osobi, Jasni Diklić, koja će se i dalje pojavljivati u novim igranim TV spotovima Konzuma. Ona će sa vama nastaviti pratiti aktualne teme, sezone i podsjećati vas na akcijsku ponudu proizvoda po super cijenama. Kao što je već poznato, akcije nije nikada dosta u prodavnicama Konzuma u kojima svakodnevno možete pronaći proizvode po super cijenama s kojim možete ostvariti značajnu uštedu u kućnom proračunu.

Čisto za dobar dan SVAKI DAN!

Kopirati
Drag cursor here to close