'Play Media Day 03'

U BiH stižu stručnjaci za PR, digitalnu promocija, dizajn, medije i influensing

Organizatori događaja ističu da je ovo tek dio programa, te da će u narednom periodu predstaviti kompletan program, kao i dodatne zabavne sadržaje, koji će sigurni su, oduševiti domaće i regionalne posjetitelje.
Gospodarstvo / Flash | 21. 03. 2018. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni komunikacijski događaj - Play Media Day 03, koji će se održati 8. lipanja 2018. godine u Muzeju suvremene umjetnosti RS u Banjaluci, predstavit će eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz kreativne industrije.

''Švedski dvojac Fredrik Öst i Erik Kockum iz ''Snask'' kreativne agencije, koja se nalazi u Top 50 najpoželjnijih kompanija za koje bi kreativci iz cijelog svijeta voljeli raditi, dolaze na ovogodišnji Play Media Day. Dolazak u Banjaluku će im ujedno biti i prvi put da borave u ovom dijelu Europe'', rekla je Dijana Tepšić, kreativna direktorica agencije Play Team i direktorica programa događaja.

''Pored ovog sjajnog dvojca, ugostit ćemo preko dvadeset respektabilnih stručnjaka iz različitih oblasti. Odnosi sa javnošću, digitalna promocija, dizajn, mediji i influenceri su samo neke od tema koje privlače pažnju javnosti i koje će biti u fokusu događaja. Ove godine govorit ćemo i o bit-coinu, koji je već uvelike zaintrigirao svijet, o popularnoj Gaming industriji, ali i o stress managementu'', istakla je direktorica programa na konferenciji za novinare u Banjaluci.

Video: Play Media Day 03 - Banjaluka 08.06.2018.

Dodala je da će veliku pažnju posjetitelja privući panel posvećen influenserima, kao i panel koji će ugostiti žene na vodećim pozicijama kreativne industrije regije.

Dio ovogodišnjeg programa Play Media Day 03 su:  Borislav Miljanović - Represent System, Beograd,  Ivan Živković - Pioniri Communications, Beograd, Sara Mekinc - Pristop, Ljubljana, Jana Savić Rastovac - McCann, Beograd, Sašo Dimitrievski - Pristop Group - Partner, Ljubljana, Sanja Đekić, - Mediacom CE, Zagreb, Anita Todorović - Whole In One Communications, Beograd, Nikola Jokić, - Digital Assets Power Play, Zagreb, kao i Bojan Hadžihalilović - Fabrika, Sarajevo.

Play Media Day 03 ugostit će i uspješne influencere regije: Branislava Antović – ''Brana’s Divine World'', Beograd, Erna Saljević – ''Diva is Back'', Sarajevo, Milan Vučićević – ''Nichim Izazvan'', Beograd, Nataša Gardašević – ''Njezvanova'', Podgorica, Petra Mamić – ''Skitnica'', Bjelovar.

Organizatori događaja ističu da je ovo tek dio programa, te da će u narednom periodu predstaviti kompletan program, kao i dodatne zabavne sadržaje, koji će sigurni su, oduševiti domaće i regionalne posjetitelje.

Video: Play Media Day 02 - AfterMovie

Bojan Dragišić, izvršni direktor Play Media Day, ističe da će i ove godine događaj ponuditi mnoštvo pratećih - zabavnih i interaktivnih sadržaja za sve posjetitelje, kao i da će veliku pažnju posvetiti vizualnom izgledu događaja. Lokacija događaja je Muzej suvremene umjetnosti RS, koji se nalazi u samom centru grada, u jednoj od najreprezentativnijih građevina Banjaluke, staroj austrougarskoj željezničkoj stanici, sagrađenoj davne 1891. godine.

''Zajedno sa našim partnerima osigurat ćemo brojne zone za druženje i opuštanje, zanimljiv muzički program, ali i vrijedne poklone za posjetioce. Link Group će za najsrećnije osigurati poklon kurs IT Academy - Web dizajn, kao i poklon kurs Business Academy - Internet marketing. Travel Office će pokloniti putovanje za dvoje, dok će službeni co-working Smart Office posjetiteljima događaja omogućiti boravak i rad u ovom atraktivnom prostoru tijekom trajanja događaja'', ističe Dragišić.

Dodaje da je ovo tek dio iznenađenja koja pripremaju, a kojima će obradovati posjetitelje. Događaj su ove godine podržali prijatelji i partneri: UniCredit Bank Banja Luka, Mtel, Elektrokrajina, Fondacija Udružene žene, Franck, Admiral, Sensation, Link Group, HBO Adria, Staropramen, Rooster, Travel Office, Smart Office. 

Kako se prijaviti?

Detalje o kotizacijama, kao i o samom događaju, programu i predavačima, možete pronaći na stranici www.playmediaday.com, a detaljne upute o načinu uplate svi zainteresirani će dobiti nakon što obave proces registracije.

Kopirati
Drag cursor here to close