Brand New Jungle

Tržište je džungla, a sedma Brending konferencija otkriva kako postati njen kralj

Gospodarstvo / Flash | 13. 04. 2017. u 10:45 Z.S.
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sedma Brending konferencija, pod sloganom 'Brand New Jungle', održat će se 2. lipnja u Domu mladih Sarajevo, u organizaciji agencije Via Media.

Tržište je džungla, a ovogodišnja Brending konferencija otkriva da li u džungli postoje pravila i kako postati njen kralj.

"Brand New Jungle", slogan je koji šalje jasnu poruku da je usljed globalizacije, digitalizacije, brzih i velikih promjena u svijetu komunikacija, utakmica koju igraju veliki i mali brendovi postala nepredvidiva i nemilosrdna, sa pravilima koja se stalno mijenjaju.

Ovogodišnja konferencija inspirirana je činjenicom da brending strategije koje počivaju na dubinskom istraživanju, preciznim planovima i velikim proračunima, jednostavno više nisu garancija uspjeha.

Brending konferencija je od ove godine i službeni partner "Cannes Lions International Festival of Creativity". Vodeći svjetski događaj, u području kreativnosti i komunikacija, održava se svakog juna u Cannesu, još od 1954. godine. Kroz ovo partnerstvo Brending konferencija dogovorila je i vrhunsko predavanje predstavnika Cannes Lions, čime organizatori potvrđuju najavu najjačeg programa do sada.

Više informacija o konferenciji i Early Bird prijavama www.branding.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close