Do 2018. godine

Trebinje dobiva zatvoreni bazen

Gospodarstvo / Flash | 16. 01. 2017. u 10:36 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolju ponudu za izgradnju zatvorenog bazena u Trebinju dala je grupa ponuđača – Integral inženjering iz Laktaša, Integra inženjering d.o.o. iz Doboja i Herc gradnja iz Trebinja, čija je vrijednost oko 10.200.000 KM.

Ugovorom o izgradnji zatvorenog bazena, koji je potpisan između Hidroelektrana na Trebišnjici (HET) kao investitora objekta i grupe izvođača, predviđeno je da prvi kupači u ovom objektu zaplivaju već sredinom 2018. godine.

Bazen će se graditi na osnovu ranijih građevinskih dozvola neposredno uz postojeći otvoreni olimpijski bazen ''Banje'', a u okviru sportskog kompleksa Abazovina, javlja Trebinjelive.info.

Imat će olimpijske dimenzije 50x25 metara, kao i mali pomoćni bazen, a bit će izgrađen iz vlastitih sredstava HET-a.

Na zatvoreni plivački bazen u Trebinju se čeka već desetljećima, naročito zbog Plivačkog kluba ''Leotar'', čiji članovi posljednjih godina bilježe znatne uspjehe na natjecanjima, a u zimskom razdoblju odlaze na treninge u susjedni Herceg-Novi ili Dubrovnik.

Uz bazen bi se, kako je projektom predviđeno, trebali graditi i turistički sadržaji sa smještajnim kapacitetima, što će, kako je ranije najavljeno, biti realizirano kroz javno-privatno partnerstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close