Suvremeno poslovanje

'TouchMe' aplikacija donosi budućnost u bh. ugostiteljstvo

Gospodarstvo / Flash | 03. 03. 2017. u 14:21 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fokusirajući se na probleme ugostitelja i ugostiteljskih djelatnika poduzeće „Config“ d.o.o. izrađuje aplikaciju „ConfigPOS“. Kao dio te aplikacije nalazi se i „TouchMe“ opcija. Riječ je o inovaciji na bh. tržištu koja je itekako zainteresirala vlasnike ugostiteljskih objekata diljem Bosne i Hercegovine.

"TouchMe" uvelike olakšava rad u restoranima, kafićima, hotelskim barovima kao i svim drugim ugostiteljskim objektima. Namijenjena je koliko vlasnicima objekata, toliko i djelatnicima.

Pomaže rad uslužnih djelatnika, kuhinjskog osoblja, voditelja objekta i daje neograničenu kontrolu nad svime za vlasnike ugostiteljskih objekata.

Preciznije, objekt koji koristi „TouchMe“ dobiva suvremeni način poslovanja, olakšava rad konobarima i barmenima/šankerima te na najjednostavniji mogući način gostima objekta omogućava narudžbu pića i jela.

Uz to, vlasnici i voditelji objekta imaju 24-satni uvid u način rada osoblja, dnevne promete, kontrolu poslovanja, praćenje količine narudžbi i inventurnih lista.

Kad je u pitanju olakšavanje rada ugostiteljskih djelatnika/konobara, „TouchMe“ modul ima najjednostavniji pristup i korištenje. Atraktivnost se iskazuje u objektima s većom frekvencijom, ali i onima koji imaju velike kvadrature poslovnih prostora.

Primjerice, ako su u objektu popunjeni svi stolovi, a konobari ne stižu pravodobno uslužiti sve goste, „TouchMe“ pokazuje sve svoje prednosti. Objekti koji koriste „ConfigPOS“ aplikaciju na svojim će stolovima imati tzv. „TouchMe“ piramide koje omogućuju beskontaktnu komunikaciju na relaciji gost-osoblje.

Korisnici mobilnih uređaja, putem NFC čipova i QR koda, koriste „TouchMe“. Dovoljno je samo prisloniti mobilni uređaj uz NFC na piramidi ili označenom mjestu s „TouchMe“ logom i/ili skenirati QR kod. Istog se trenutka, na mobilnom uređaju (iOS, Android, Windows) otvara ova aplikacija.
Ulaskom u aplikaciju, gost sam naručuje piće i/ili hranu, određuje pojedinosti iste (hladno piće, prilog uz jelo, kava s mlijekom ili bez….), ili pak odabere opciju „pozovi konobara“ i konobar na monitoru ili vibrirajućom opcijom dobiva obavijest s kojeg je stola poslana narudžba, odnosno koji stol treba posjetiti.

Napredna opcija ove „ConfigPOS“ aplikacije je i daljinsko usluživanje stalnih korisnika, odnosno povezivanje za narudžbe/dostave izvan objekta.

Piramide „TouchMe“ odličan su reklamni projekt za sve vlasnike ugostiteljskih objekata. Naime, mogu ih postaviti u sve poslovne prostore, urede, frizerske salone, prodavaonice, kladionice i slično te na taj način olakšati narudžbu hrane i pića iz svog objekta. Komunikacija ide istim putem kao i unutar ugostiteljskog objekta, odnosno povezivanjem preko QR koda ili NFC čipa.

Vlasnik ugostiteljskog objekta vanjske korisnike upisuje u „ConfigPOS“ aplikaciju i komunicira s njima na isti način kao i s gostima unutar objekta.

Napomene:
* „TouchMe“ ne zahtijeva instalaciju aplikacije
* „TouchMe“ korisnici trebaju imati pristup internetu (WiFi ili 3G)
* Aplikacija ima software zaštitu i ne može se pokrenuti bez skeniranja QR koda ili NFC čipa

"Config" d.o.o. Mostar - Namijenjeno Vama!

Kopirati
Drag cursor here to close