Licitacija

Sve je na prodaju: Borac iz Travnika prodaje autobuse, kamione, prikolice

Gospodarstvo / Flash | 19. 04. 2017. u 17:08 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na osnovu suglasnosti Porezne Uprave FBiH, Uprava Konfekcije Borac iz Travnika objavila je ovih dana Javni oglas, čiji predmet je prodaja polovna putnička i teretna vozila, čiju cijenu je odredio sudski vještak.

Ova licitacija ponudila je mnoštvo vozila, piše RadioSarajevo.ba, a neka se mogu kupiti po cijeni već od 500 KM, dok su najskuplji kamioni-tegljači i kamion marke Scania, koji su procijenjeni na 20.000 KM.

U samoj licitaciji i kupovini mogu sudjelovati sva pravna i fizička lica koja prije licitacije deponiraju novčani iznos u visini od 1.000 KM na blagajni Konfekcije Borac, a vozila se mogu pogledati u krugu Konfekcije svakim radnim danom od 7 do 15 sati sve do početka prodaje.

Javna licitacija će se održati 26. travnja u 12 sati u krugu Konfekcije Borac, a nakon obavljene prodaje bit će sklopljeni ugovori s najpovoljnijim ponuđačem.

Konačna cijena vozila će se utvrditi javnim nadmetanjem, odnosno, licitacijom u krugu tvornice, a kriterij za najpovoljniju ponudu jeste ponuđena cijena.

Kopirati
Drag cursor here to close