Poboljšana vodoopskrba

Što su potrošači u Širokom Brijegu dobili spajanjem cjevovoda?

Navedenim projektom poboljšat će se vodoopskrba u naseljima Trn, Mokro, Turčinovići i Oklaji
Gospodarstvo / Flash | 24. 11. 2017. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 23. listopada, zbog izvođenja radova na spajanju glavnog gravitacijskog cjevovoda Ø 600 sa glavnim transportno distributivnim cjevovodom Ø 400 u Ulici Matije Gupca bila je prekinuta vodoopskrba na području cijeloga grada Širokog Brijega.

''Glavni radovi su završeni u večernjim satima, čime je se vodoopskrba vratila u normalno stanje. Želimo se zahvaliti građanima na strpljenju i razumijevanju'', navode iz Gradske uprave.

Ovim radovima stvaraju se pretpostavke za puštanje u pogon novog transportno-distributivnog cjevovoda Ø 400 koji ide u pravcu Kočerina. Duljina novog cjevovoda od ''Bošnjakovih kuća'' do tvrtke ''Feal'' iznosi oko 5 kilometara, a uskoro će se staviti u funkciju. Njegovo puštanje u pogon možemo očekivati u narednim danima. Također, važno je naglasiti da će se dio prometnice na kojoj su izvođeni radovi sanirati i vratiti u prvobitno stanje.

Navedenim projektom poboljšat će se vodoopskrba u naseljima Trn, Mokro, Turčinovići i Oklaji. Također, stvorit će se pretpostavke za vodoopskrbu u MZ Buhovo, Ljubotići i Dobrkovići, kao i pretpostavke za poboljšanje vodovodne mreže na Kočerinu koja je već zasebna cjelina, priopćeno je iz Gradske uprave.

Kopirati
Drag cursor here to close