Osvajaju tržište

Što imaju Arapi koji žele Aluminij?

Tvrtka u svojoj ponudi nudi sve vrste čeličnih i metalnih radova, alumnijski kompozitnih panela, aluminijske i staklene radove, radove u interijeru, sky light radove i radove od nehrđajućeg čelika.
Gospodarstvo / Flash | 05. 07. 2019. u 13:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

WAQT Trade LLC je multinacionalna tvrtka sa središtem u Dubaiju čiji su predstavnici u četvrtak održali pregovore s Vladom Federacije BiH oko preuzimanja Aluminija.

Sudeći prema informacijama s njihovih internetskih stranica, ova tvrtka ima 135 zaposlenih od kojih je najviše instalatera i pomagača, a tu ima još i fabrikatora, aplikatora za brtvljenje, nadzornika i tehničkih nadzornika, rukovodtelja strojem, skladištare te po dva inženjera i računovođe s još 60 radnika koji su potrebni ovisno o zahtjevu.

Tvrtka u svojoj ponudi nudi sve vrste čeličnih i metalnih radova, alumnijski kompozitnih panela, aluminijske i staklene radove, radove u interijeru, sky light radove i radove od nehrđajućeg čelika.

Foto: WAQT Trade LLC / Neki od njihovih projekata

Kao direktori kompanije navode se Omaran Rashid Obaid Buafra, K.C. Srirangaswamy i K. Radhakrishnan.

''Uspostavili smo temeljne principe koji će voditi naš radni odnos sa svim uključenim stranama: nastojati predvidjeti potrebe naših klijenata i pružiti proizvode i usluge koji nude maksimalnu vrijednost u smislu cijene, kvalitete, vremena, sigurnosti i poštivanja okoliša. Nudimo mogućnosti za uspjeh svim našim vrijednim klijentima, dobavljačima i podugovarateljima u duhu poštenog tržišnog natjecanja i uzajamno nagrađene suradnje'', stoji u opisu tvrtke i naglašavaju da je tvrtka u dvije godine postala jedna od vodećih na tržištu građevinske industrije u Kataru.

WAQT Trade LLC sadrži dvije velike radionice, uredni polukat na jednom od skladišta, prostorije za tehničare i radni smještaj.

''Osoblje tvrtke AL WAQT TECH CONTG L.L.C. zajedno s timovima za ugovaranje na licu mjesta ima dobro iskustvo u instalacijskim radovima. Njihov uspjeh može se pripisati timu koji blisko surađuje u težnji ka izvrsnosti u izradi. AL WAQT TECH CONTG L.L.C koristi svoje iskustvo i tehnologiju zajedno s inovacijama i obrtništva, kako bi uspješno opskrbu i instalaciju proizvoda profesionalno i konkurentno'', piše na njihovoj Internet stranici.

Foto: WAQT Trade LLC / Neki od njihovih projekata

Podsjetimo, na sastanku u četvrtak između Vlade Federacije BiH i predstavnika WAQT Trade LLC zbog Aluminija, arapski ulagači su rekli kako žele napraviti detaljnu analizu poduzeća te onda predložiti model.

Kako je rekao ministar energije, rudarstva i industrije, arapski ulagači rade sa tvrtkama kao što su Jaguara, BMW i onima iz zrakoplovne industrije, a osim proizvodnje bave se i reciklažom aluminijskih proizvoda. Obećali su povećanje proizvodnje za 100 posto.

Kopirati
Drag cursor here to close