Tomislavgrad

Šteta nastala zbog vremenske nepogode u veljači veća od sedamsto tisuća KM

Gospodarstvo / Flash | 03. 04. 2012. u 15:10 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća Tomislavgrad, vijećnici su usvojili izvješće Povjerenstva o procijenjenoj šteti od posljedica prirodne nepogode koja je u veljači pogodila tomislavgradsku općinu.

Prema izvješću Povjerenstva, ukupna šteta procijenjena je na iznos od 718.556 maraka, od čega na štete procijenjene od fizičkih osoba otpada 676.077 maraka, a na štete pravnih subjekata 42.479 maraka.

Vijećnici su također usvojili završni račun proračuna općine za 2011.godinu, dok je Odluka o sufinanciranju Udruge branitelja Domovinskog rata HVO HBŽ – podružnica Tomislavgrad, na prijedlog načelnika , povučena s dnevnog reda do sljedeće sjednice Vijeća.

U tijeku su rasprave po ostalim točkama među kojima se izdvajaju Prijedlog odluke o minimalnoj visini zakupnine za korištenje poslovnih prostora na području općine Tomislavgrad, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o općinskim komunalnim pristojbama, Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o pristojbama za financiranje športa i tjelesne kulture i Prijedlog rješenja o davanju suglasnosti na visinu cijena komunalnih usluga Javnog komunalnog poduzeća Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close