Natječaj

Središnja banka BiH traži djelatnike u Mostaru i Sarajevu

Gospodarstvo / Flash | 10. 09. 2016. u 13:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnja banka BiH danas je raspisala oglas za prijem u radni odnos na neodređeno vrijeme za tri radna mjesta u Sarajevu i jedno radno mjesto u Mostaru, piše Manager.ba.

1) Stručni suradnik za devizne račune i operacije – 1 izvršitelj u Službi za bilanciranje i računovodstvo Glavne knjige Središnje banke Odjela za računovodstvo i financije Sektora za administraciju i financije Središnjeg ureda Središnje banke Bosne i Hercegovine u Sarajevu

Posebni uvjeti: VSS – ekonomskog smjera; jedna godina radnog iskustva na financijsko-računovodstvenim poslovima; pasivno znanje engleskog jezika; visok nivo znanja rada na računalu.

2) Samostalni stručni suradnik za pravne poslove iz oblasti bankarstva i financijskog sektora – 1 izvršitelj u Službi za normativno-pravne poslove i zastupanje Odjela za pravne poslove Sektora za administraciju i financije Središnjeg ureda Središnje banke Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

Posebni uvjeti: VSS – pravni fakultet; tri godine radnog iskustva na pravnim poslovima; dobro poznavanje obligacijskih odnosa, propisa iz oblasti bankarstva i financijskog sektora; dobro poznavanje tehnika izrade propisa i pravnih akata; iskustvo u oblasti zaključivanja ugovora sa elementom inozemnosti; aktivno znanje engleskog jezika; poznavanje rada na računaru.

3) Viši stručni suradnik za monitoring – 1 izvršitelj u Službi za monitoring i platni promet Središnje banke Bosne i Hercegovine – Glavne jedinice Sarajevo u Sarajevu

Posebni uvjeti: VSS – ekonomskog smjera; dvije godine radnog iskustva na bankarskim ili sličnim poslovima; pasivno znanje engleskog jezika; poznavanje rada na računalu.

4) Stručni suradnik za trezorske poslove – 1 izvršitelj u Odjelu za trezorske poslove Središnje banke Bosne i Hercegovine – Glavne jedinice Mostar u Mostaru

Posebni uvjeti: VSS – društvenog smjera; jedna godina radnog iskustva na bankarskim poslovima; pasivno znanje engleskog jezika; poznavanje rada na računaru.

Uvjete prijave i rokove predaje dokumentacije možete pogledati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close