Zabava i kupovina

Sjajna zabava i užitak kupovine protekle subote u Mercator centru Borik

Uz zabavan program i posebne popuste, usrećili su veliki broj svojih vjernih kupaca i još jednom pokazali da je upravo Mercator mjesto najbolje kupovine i dobre zabave.
Gospodarstvo / Flash | 20. 05. 2019. u 16:40 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom desetogodišnjice rada i poslovanja, Mercator centar Borik je protekle subote za svoje posjetitelje pripremio posebno iznenađenje, velike pogodnosti kupovine i zabavu za sve generacije. Uz zabavan program i posebne popuste, usrećili su veliki broj svojih vjernih kupaca i još jednom pokazali da je upravo Mercator mjesto najbolje kupovine i dobre zabave.

Zabava je počela već u 12 sati nastupom dječjeg zbora Mama Vox. Posjetitelji su uživali u čarolijama mađioničara, nastupu mladog pjevača Davida Radosavljevića i družili se s jednom od najpoznatijih influencerica iz regije Janom Dačović. Mercator je za sve posjetitelje pripremio rođendansku tortu, a nakon toga je uslijedio nastup plesne grupe Gemma.

Posebno zabavno je bilo i natjecanje u pravljenju palačinaka i brzom šopingu u kojem su najsretniji i najspretniji natjecatelji nagrađeni poklonima. Za kraj, prisutni su mogli pogledati break dance i Jazz Bless nastup. Usporedo s navedenim aktivnostima, održavala se i kreativna radionica u igraonici za djecu, druženje s Miki i Mini maskotama, Facepaint i degustacija koktela. Od 12 do 22 sata je trajala promocija i degustacija dobavljača, fantastični popusti u prodavnicama u centru i do 70%, a mnogi od njih su okušali svoju sreću i na „Kolu sreće“ gdje su imali priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Pored deset tjedana rođendanskih zabava, za sve kupce smo pripremili i druge brojne pogodnosti u Hipermarketu Mercator. Svakog ponedjeljka je akcija Mojih 10 – ponuda 10 top artikala po super cijenama. Svakog utorka u toku deset slavljeničkih sedmica svojim kupcima Mercator Borik poklanja 10% popusta na ukupnu kupovinu, a svake srijede duple Pika bodove uz Pika karticu. Četvrtkom Mercator Borik poklanja 10% popusta penzionerima, a petkom organizira Ručak za 10 – super ponudu raznih jela s Mercatorovog gastronomskog odjela.

Posjetite Mercator Borik i uživajte u pogodnostima kupovine.

Vaš Mercator

Kopirati
Drag cursor here to close