USAID/Sweden FARMA II

Širom BiH 11 info sesija o novom grant pozivu, 2. travnja u Mostaru

Podnositelji zahtjeva se mogu prijaviti za podršku u okviru jednog paketa ili kombinirati više paketa, koji uključuju: obuke i savjetodavne usluge, kratka studijska putovanja u zemlji, međunarodna studijska putovanja, posjete i ...
Gospodarstvo / Flash | 13. 03. 2019. u 12:19 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

USAID/Sweden FARMA II je najavila održavanje jedanaest info sesija širom Bosne i Hercegovine u okviru kojih će informirati pružatelje usluga poslovnog razvoja i organizacije proizvođača o novom pozivu za dostavu zahtjeva za dodjelu bespovratnih sredstava za pružanje usluga obuke, savjetodavne asistencije i druge stručne podrške.

''Podnositelji zahtjeva se mogu prijaviti za podršku u okviru jednog paketa ili kombinirati više paketa, koji uključuju: obuke i savjetodavne usluge, kratka studijska putovanja u zemlji, međunarodna studijska putovanja, posjete i sudjelovanje na domaćim i međunarodnim sajmovima, poslovne susrete, te promotivne i informativne kampanje. Ovdje govorimo i o pružateljima usluga koji mogu aktivnosti pripremiti za poljoprivredne organizacije, čime je prostor otvoren za širi krug sudionika u procesu. Na našoj web-stranici su dostupni i ilustrativni primjeri – o kakvoj vrsti podrške se rade i koji su kriteriji izbora. Međutim, smatramo da je izuzetno važno sudjelovanje zainteresiranih osoba na info sesijama, kako bi direktno mogli dobiti dodatna pojašnjenja i odgovore na sva moguća pitanja'', poručili su iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

Info sesije su zakazane za 25.3. (13 sati, Bihać), 26.3. (10 sati, Banja Luka; 14 sati, Doboj), 27.3. (10 sati, Tuzla; 14 sati, Bijeljina), 28.3. (11 sati, Sarajevo), 29.3. (11 sati, Bratunac), 1.4. (11 sati, Bugojno), 2.4. (10 sati, Trebinje; 14 sati, Mostar) i 3.4. (10 sati, Posušje).

''Dolazak na info sesije možete potvrditi prijavom na e-mail [email protected] do 20. ožujka'', navodi se u priopćenju iz USAID/Sweden FARMA II projekta.

Kopirati
Drag cursor here to close