Najveća zabava za školarce

School shopping day i Party time u Mercator centrima

Sretan početak školske godine!
Gospodarstvo / Flash | 06. 09. 2019. u 15:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pozivamo vas da u subotu 7. rujna posjetite Mercator centre u Ložiončkoj i Dobrinji u Sarajevu, Borik u Banja Luci i centre u Mostaru, Tuzli i Brčkom, gdje smo za sve školarce i njihove roditelje, pripremili poseban program pod nazivom Shopping day i Party time, kao i posebne pogodnosti kupovine.

Da spremno dočekate početak nove školske godine sa vašim školarcima, pripremili smo raznoliku ponudu u kojoj ćete pronaći sve što vaši najmlađi trebaju za početak nastave. Pri kupovini sa Pika karticom i za iznose veće od 30M, osigurali smo 10% popusta na ukupnu kupovinu, a u periodu od 12-14 sati do isteka nagrada, sve kupce koji ostvare kupovinu preko 50 KM nagrađujemo posebnim poklonom.

Vašim mališanima smo pripremili poseban program u kojem će se zabavljati i družiti sa omiljenim maskotama, facepainting, kviz znanja, kreativne radionice, igre spretnosti i mnoga iznenađenja, a najbolje u natjecanju čekaju i posebni pokloni.

Posjetite Mercator centre ove subote i sami se uvjerite u široki asortiman školske opreme i pribora, povoljne cijene, veliku raznovrsnost proizvoda i dobru zabavu za vaše školarce, a da ugođaj bude potpun, pojedini zakupci su osigurali i cjelodnevni popust do čak 50%.

Naši uposlenici su najveća snaga Mercatora i zato je briga o njima na najvažnijem mjestu. Mercator BH je u školskom duhu poželio sretan početak školske godine i svim roditeljima naših prvašića olakšao troškove početka školske godine, na način da je svim prvašićima svojih zaposlenika poklonio školski ruksak i pribor neophodan za njihove školske dane.

Sretan početak školske godine!

Vaš Mercator

 

Kopirati
Drag cursor here to close