Livno

Nijemcima predstavljene mogućnosti ulaganja u HBŽ

Nowsch kazao je kako djelovanje predsjednika Vlade HBŽ-a ujedinjuje i okuplja sve zainteresirane poduzetnike kako bi unaprijedili gospodarstvo.
Gospodarstvo / Flash | 20. 03. 2019. u 15:04 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Saveznog udruženja za unapređenje gospodarstva i vanjske trgovine iz Berlina (BWA) upoznati su danas na gospodarskom sastanku u Livnu s mogućnostima investiranja na području HBŽ-a.

Sastanku su, pored gostiju iz Berlina sudjelovali i gospodarstvenici iz HBŽ-a, kao i predsjednik Vlade HBŽ-a Ivan Jozić, gradonačelnik i načelnici iz HBŽ-a, konzul Republike Hrvatske u Livnu Tomislav Vrdoljak, županijski gospodarstvenici, a uime Gospodarskog saveza Republike Njemačke iz Berlina na sastanku su bili predsjednik Wolfram Nowsch, Michael Diel, Achaz v. Oertzen, te poduzetnici Stipo Marelja i Josip Sužanj podrijetlom iz Livna. 

Predsjednik Gospodarskog saveza Republike Njemačke iz Berlina Wolfram Nowsch kazao je kako djelovanje predsjednika Vlade HBŽ-a ujedinjuje i okuplja sve zainteresirane poduzetnike kako bi unaprijedili gospodarstvo. 

"U potrazi za novim poduzetničkim potencijalom preko znanstveno-kulturnog okruženja imamo priliku prezentirati dva projekta koja su u razvoju", naglasio je Nowsch. 

Predsjednik Vlade HBŽ-a Ivan Jozić u svom obraćanju naglasio je kako su međusobno komuniciranje i održavanje sastanaka nužni za uvezivanje svih planova i koraka za buduće poslovanje. 

Putem video projekcije na sastanku je prezentirana Hercegbosanska županija, što je gostima omogućilo bolje upoznavanje zemljopisnog položaja, gospodarstva, poljoprivredno-šumskog potencijala, tradicijske kulture, turizma i bogate kulturno-povijesne baštine ovoga područja, priopćeno je u srijedu iz Službe za odnose s javnošću Vlade HBŽ-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close