Intesa Sanpaolo Banka BiH

Samo da se pohvalim - Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banke BiH

Gospodarstvo / Flash | 18. 02. 2016. u 16:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Intesa Sanpaolo Banka BiH je započela promociju tekućeg računa i Visa Inspire debitne kartice, koji njihovim korisnicima pružaju brojne pogodnosti, a cijela kampanja se vodi na zanimljiv način uz slogan 'Samo da se pohvalim!'.

Tekući račun Intesa Sanpaolo Banke klijentima nudi mogućnost redovnog dopuštenog prekoračenja ovisno od mjesečnih primanja, a maksimalno do 10.000 KM. Uz ovu pogodnost korisnici Visa Inspire kartice, koji imaju redovne prihode, mogu dobiti i dodatno prekoračenje u visini maksimalno dvije trećine redovnog prekoračenja po računu i koristiti ga na dva načina: za plaćanje roba i usluga, ali i podizanje gotovine uz opciju obročne otplate do 6 rata.

Kupovina robe i plaćanje usluga Visa Inspire karticom je bez kamata i naknada i do 12 mjeseci i to na odabranim prodajnim mjestima.

"Korisnici tekućeg računa i Visa Inspire kartice mogu koristiti usluge elektronskog i mobilnog bankarstva, plaćanja trajnim nalogom, a o trenutnom stanju na računu se mogu informisati i putem sms usluge, što znatno štedi vrijeme naših korisnika.", naglašava Lejla Dizdarević, direktorica direkcije PR i marketinga komunikacija Intesa Sanpaolo Banke.

Pored ovih pogodnosti Visa Inspire karticom Intesa Sanpaolo Banke omogućeno je i beskontaktno plaćanje iznosa do 30 KM, bez unosa PIN-a ili potpisa na svim prodajnim mjestima sa oznakom Visa payWave.

Na sarajevskim ulicama ovih dana građani su bili zaustavljeni uz rečenicu koju su, sasvim sigurno, najmanje očekivali: ''Imate minutu? Ja bih samo da vam se pohvalim!''.

Promocija i višestruke pogodnosti tekućeg računa Intesa Sanpaolo Banke su svakako unijele živost na naše tržište, a to je razlog zbog kojeg se sigurno treba pohvaliti.

Kopirati
Drag cursor here to close