Zamijenite me

Rupičasti kontejner vapi za mirovinom

Čitatelj, koji nam je mailom ukazao na ovaj komunalni problem, ističe kako kontejner izbušenog dna u njihovoj ulici ''stanuje'' već skoro četiri godine.
Gospodarstvo / Flash | 10. 06. 2020. u 12:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Ulici hrvatske mladeži u Mostaru stanari su nezadovoljni. Ništa neobično da su stanovnici nezadovoljni, a ništa neobično i radi čega su nezadovoljni. I ovaj put je razlog komunalne prirode.

Naime, dno jednoga od kontejnera iz ove ulice u koji smeće odlaže veliki broj stanara, a koji se nalazi odmah pored reda garaža u naselju, šuplje je kao da je netko u njega ubacio granatu.

Čitatelj, koji nam je mailom ukazao na ovaj problem, ističe kako kontejner izbušenog dna u njihovoj ulici ''stanuje'' već skoro četiri godine.

Tako da svakojake ''miomirisne'' otpadne vode, koje zahvaljujući kiši, kroz ''rupičasti'' kontejner, istječu po naselju, djeci čine ''savršeno'' igralište.

''Iako već neko vrijeme kruži priča kako će Parkovi nabavljati i mijenjati kontejnere po gradu, ovoga našeg izbušenog kontejnera nikako da se sjete'', navodi čitatelj u mailu.

Dodaje kako komunalni radnici koji prazne kontejnere, ''ovaj kontejner redovite ostave punim a druga 2 očiste''.

''Valjda se vladajuća elita sjeti i napokon promjeni ovaj kontejner u našem kvartu, a ne samo kod "bitnijih mjesta" u gradu'', stoji na kraju maila našeg čitatelja.

Snimio čitatelj / Kontejner uništenog dna
Kopirati
Drag cursor here to close