Razlog nepoznat?

Rudarska ulica cijeli dan bez vode, građani bez obavijesti

Kako tvrdi čitateljica, o nestajanju vode nisu ranije obaviješteni, a iz "Vodovoda Mostar" im je rečeno "kako problem nije u njima".
Gospodarstvo / Flash | 30. 08. 2021. u 17:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Nemamo vode od 07:45 sati ujutru te nam nitko ne govori kada će doći", kazala je za Bljesak.info stanovnica Rudarske ulice.

Kako tvrdi čitateljica, o nestajanju vode nisu ranije obaviješteni, a iz "Vodovoda Mostar" im je rečeno "kako problem nije u njima".

Podsjetimo, u tijeku su radovi od vrha Avenije Ulicom Rudarska prema raskrsnici s Ulicom Blajburških žrtava u Mostaru.

Uz ove radove izgradnje glavnog desnoobalnog kolektora, odvijaju se i radovi na rekonstrukciji ''vrha Avenije'', odnosno raskrižja ulica Rudarska i kralja Tomislava gdje će se umjesto postojećeg semaforiziranog raskrižja izgradit kružni tok.

Izvođač radova je HP Investing d.o.o. Mostar, a Nadzorni organ EPTISA (Kraljevina Španjolska) u konzorciju sa Integra d.o.o. (BiH) i Enova d.o.o. (BiH).

Na stranicama "Vodovoda Mostar" je ranije najavljeno kako će zbog radova na vodovodnim instalacijama bez vode, 30. kolovoza od 08:00 do 14:00 sati, ostati Ulica II. Bojne Rudničke te naselje Ilići-Bakšim, no Rudarska ulica nije navedena na službenim stranicama. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close