Hotel Sunce

Renovira se neumski hotel: Investicija od tri milijuna KM

Gospodarstvo / Flash | 15. 02. 2017. u 07:55 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hotel ''Sunce'' u Neumu je krenuo sa renoviranjem hotelskih sadržaja. Kako javlja Večernji list renovirat će sadržaji koji do sada nisu bili renovirani. Također ponovno će doći renoviranja dijela soba kako bi se kategorija hotela podigla na četiri zvjezdice.

Uz sve to ipak najveća investicija i novost je izgradnja kongresnog centra kapaciteta 350 osoba, a što će zasigurno u znatnoj mjeri obogatiti ponudu hotela “Sunce” u Neumu i donijeti neke novosti u ukupnom poslovanju.

''Zanimanje za kongresni turizam je sve veće pa smo se i odlučili za izgradnju kongresnog centra s tolikim kapacitetom i svim pratećim sadržajima koji će biti na usluzi našim gostima. Ovo je nastavak naših višegodišnjih ulaganja u nove hotelske sadržaje, a sve kako bismo zadovoljili potrebe naših gostiju te produljili sezonu na cijelu kalendarsku godinu. Vrijednost ove investicije je tri milijuna konvertibilnih maraka. Renovirani hotel planiramo otvoriti 1. Travnja'', rekao je Davor Krešić, direktor prodaje i marketinga neumskoga hotela ''Sunce''.

 

Kopirati
Drag cursor here to close