Radionica

Razvoj turizma na tri jezera - Jablaničkog, Ramskog i Tribistovog

Cilj je radionice da se lokalnim akterima razvoja na području općina Jablanica i Prozor-Rama predstavi potencijal za razvoj turizma.
Gospodarstvo / Flash | 13. 04. 2018. u 11:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Jablanici i Prozoru/Rami u četvrtak je upriličena radionica ''Razvoj turizma na tri jezera'' koja je financirana iz zajedničkog programa Europske unije i njemačke vlade za podršku lokalnoj samoupravi i ekonomskom razvoju u BiH (EU Prolocal), GIZ (Deutsche Gesellschaft fir Internationale Zusammenenarbeit-GmbH.

Radionici su nazočili pružatelji turističkih usluga s područja ove dvije općine.

Cilj je radionice da se lokalnim akterima razvoja na području općina Jablanica i Prozor-Rama predstavi potencijal za razvoj turizma, trenutna situacija, kao i mogućnost razvoja zajedničke turističke ponude koja obuhvaća prostor oko tri jezera - Jablaničkog, Ramskog i jezera Tribistovo.

Na radionici je predstavljen i projekt, kao i analiza turističkih resursa na bazi prikupljenih podataka iz projektne aktivnosti 'Mapiranje turističkih resursa na području tri općine' (Jablanica, Prozor-Rama i Posušje), koju su prezentirali koordinatorica projekta Amela Bećirović iz Udruženja LINK Mostar i Rasim Tulumović.

Implementator spomenutog projekta je Udruga LINK iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close