Sastanak

Prvi čovjek mostarskoga ureda OESS-a u posjetu Aluminiju

Gospodarstvo / Flash | 14. 07. 2017. u 12:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voditelj mostarskoga Područnog ureda Misije Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OESS) William Ozkaptan posjetio je danas Aluminij d.d. Mostar, ponukan posljednjim pozitivnim pomacima u poslovanju Hercegovačkoga diva u kojemu, kako je istaknuo, vidi potencijal za pokretanje pozitivnih pomaka u cjelokupnoj hercegovačkoj sredini.

Ozkaptana je primio direktor Aluminija Mario Gadžić, zajedno s prvim suradnicima, a u ugodnomu su razgovoru razmijenili podatke o poslovanju mostarske tvornice, kao i o onim segmentima problematike javnoga života Mostara i Hercegovine na koje treba višestruko pozitivno utjecati, kako bi došlo do pomaka nabolje, priopćeno je iz Aluminija.

Premda već naviknut na određene nelogičnosti koje su stalnom pojavom u BiH, prvi čovjek mostarskoga ureda OESS-a uspio se iznenaditi podacima o količini državnih nameta i preprjeka kojima je izvozno okrenuto i energetski intenzivno gospodarstvo izloženo.

Najavio je, u svojim kontaktima s predstavnicima tijela vlasti na svim razinama u BiH, pokrenuti određena pitanja u tomu smjeru, ujedno pozvavši Aluminij na nastavak daljnjega razvijanja izraženoga društveno-odgovornog poslovanja i sudjelovanja u životu svoje zajednice.

Kopirati
Drag cursor here to close