Konferencija

Prvi CEO Summit Sarajevo - Otvorene PRIJAVE za summit gospodarskih lidera BiH i regije

Konferencija je prilagođena online i offline formatu i održat će se u Hotelu Hills.
Gospodarstvo / Flash | 03. 06. 2020. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec lipanj obilježit će zasigurno novi početak, i to u znaku lidera današnjice i lidera novog doba, koji će 18. lipnja na prvom #CEOSummitSarajevo govoriti o balansiranju i prilagođavanju procesa stvaranja novih, stabilnih i održivih kompanija, te o strategijama i praksama koje im donose dodatnu vrijednost danas i sutra.

Konferencija je prilagođena online i offline formatu i održat će se u Hotelu Hills.

CEO Summit će svim sudionicima pružiti znanja, prakse i inspiraciju koju donose CEO govornici, ali je i jedinstvena online networking platforma za sve lidere koji žele da se umrežavaju sa drugim uspješnim liderima i osnaže svoje biznise, te uspostave novi način djelovanja i komunikacije.

CEO Summit namijenjen je gospodarskim liderima iz BiH i regije, direktorima kompanija, TOP menadžmentu iz realnog i uslužnog sektora, poduzetnicima iz svih grana gospodarstva, članovima Upravnih i Nadzornih odbora, predstavnicima državnih institucija i diplomatskom koru.

Lideri današnjice i lideri novog doba poslužit će kao inspiracija i vodič kroz teme koje su u ovom trenutku ključne za održivost kompanija i gospodarstva u cjelosti, i odredit će put i održivost mnogim kompanijama u novom ''starom'' početku.

Samo oni koji na vrijeme prepoznaju prilike i rizike, te u skladu s tim poduzmu korake u pravom smjeru, mogu računati na opstanak na sve zahtjevnijem tržištu, kao i na dugoročni održivi rast koji postaje imperativ.

PRIJAVE su otvorene za sve kompanije, ali i pojedince koji žele da budu na zajedničkoj platformi za sve lidere iz svih sfera biznisa.

Prijavom kotizacije za kompanije, CEO omogućava pristup konferenciji ne samo sebi, već link može podijeliti i svom TOP timu, ali čak i svim uposlenicima, čime se želi postići dodatna motivacija u timovima i kompanijama za što bolji i efikasniji novi početak.

Također, sve kompanije koje se prijave kao sudionici bit će komunicirane kao partner projekta, tj. dobit će istaknutu komunikaciju kroz logo kompanije na službenoj stranici CEO Summita i komu-nikaciji ka ciljnoj skupini konferencije.

PRIJAVE i više detalja o konferenciji na: https://www.ceo-summit.cf


Organizator CEO Summita je marketinška agencija Altermedia d.o.o.

Generalni pokrovitelj: BH Telecom
Sponzor dobrodošlice: Vienna osiguranje VIG
Partner projekta: BISNODE

Kopirati
Drag cursor here to close