Nagradni natječaj od 10.09. do 05.10.2021.

Proslavite s nama Međunarodni dan kave: Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu

Nagradni natječaj od 10.09. do 05.10.2021.
Gospodarstvo / Flash | 01. 10. 2021. u 11:46 Mepas Mall

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jaka, slaba, gorka, slatka ... bez obzira kakvu kavu voljeli, jedno je sigurno, bez omiljenog napitka teško je zamisliti dan. Život je ljepši s toplom šalicom u ruci, stoga sretan vam Međunarodni dan kave! 

Međunarodni dan kave obilježava se 01. listopada, s ciljem podizanja svijesti o važnosti osnaživanja i pružanja podrške malim uzgajivačima kave.

Mislimo na svoje vjerne posjetitelje i tim povodom organizirali smo nagradni natječaj „Raskošna Philips jesen u Mepas Mallu!“ Poželite dobrodošlicu hladnijim danima shoppingom u Mepas Mallu i možda baš vi osvojite jednu od Philips high end nagrada uz koje ćete ovu jesen pamtiti po savršenim jutrima i potpunom uživanju samo za vas i vaše najdraže.

Jesen poziva na raskošna uživanja, do 05.10. obavite kupovinu u Mepas Mallu, u aplikaciju upišite osobne podatke i broj računa i postanite sretni dobitnik izvrsnih Philips nagrada. 

Bogate nagrade sjajan su povod da jesenski shopping obavite upravo u Mepas Mallu i možda baš vi svoj dom pretvorite u raskošna druženja uz savršene okuse omiljenih napitka. 

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall 

Lifestyle u trendu 

Kopirati
Drag cursor here to close