INTERA Tehnološki Park

Prijavi se na besplatni webinar Power BI: Tips and Trick

Webinar će omogućiti sudionicima usvajanje vještina koje će im poslužiti za lakše povezivanje, modeliranje i vizualizaciju podataka kako bi stvorili izvješća koja pružaju bolje preglede činjenica važnih za donošenje odluka.
Gospodarstvo / Flash | 12. 10. 2021. u 11:10 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako nerijetko vođeni logikom programiranja, mladi su često nesvjesni mogućnosti koje nude poslovna inteligencija i korištenje pripadajućih alata. Jedan od najpopularnijih alata na tržištu je zasigurno Power BI koji korisniku omogućava interakciju, a kroz dovoljno jednostavno sučelje olakšava kreiranje vlastitih izvještaja i nadzornih ploča. Kako bi svojim korisnicima pružio uvid u svijet poslovne inteligencije i ovog popularnog alata, INTERA Tehnološki Park u četvrtak, 14.10.2021. godine s početkom u 17h organizira besplatni webinar Power BI: Tips and Tricks.

Webinar će omogućiti sudionicima usvajanje vještina koje će im poslužiti za lakše povezivanje, modeliranje i vizualizaciju podataka kako bi stvorili izvješća koja pružaju bolje preglede činjenica važnih za donošenje odluka. Webinar će se dotaknuti savjeta i tehnika za Power Query, vizualne komponente Power BI te rezače i filtere. Sudionici će naučiti i koristiti značajku Power BI Q&A za pružanje novog uvida u podatke te stvarati izvješća i nadzorne ploče. Stečena znanja će polaznici moći koristiti u svom budućem radu, ali će im i olakšati razumijevanje logike koja stoji iza poslovne inteligencije te ih upoznati s trikovima kojima se nadzorne ploče mogu unaprijediti – od rasporeda, grafikona, gumba-prekidača pa sve do navigacije po stranici.

Sudjelovanje na ovom webinaru, koji je izvrstan uvod u obuku koju INTERA Training Hub priprema uskoro, je besplatno zahvaljujući inicijativi Meet and Code. Svi zainteresirani za sudjelovanje na webinaru se mogu prijaviti na linku, a neposredno prije događaja će na svoju e-mail adresu dobiti pristupni link za Zoom platformu.

Kopirati
Drag cursor here to close