Pozitivne impresije

Predsjednik Gospodarske komore FBiH u posjeti tvrtki Rimac automobili

Gospodarstvo / Flash | 06. 07. 2017. u 07:18 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gospodarska komora FBiH u aktivnostima i projektima uživa veliku podršku svojih prijatelja i partnera.

Jedna od vrlo uspješnih suradnji ostvarena je i na nedavno održanom 13. međunarodnom sajmu gospodarstva u Tešnju s tvrtkom Rimac automobili d.o.o. Sveta Nedelja – Republika Hrvatska, javlja Hrvatski Medijski Servis.

Podsjećamo, drugog dana sajma u okviru Panel diskusije koju je organizirala Komora FBiH održana je i prezentacija ”Ideja, nastanak i put u budućnost kompanije ”Rimac automobili” čiji je prezentator bio Miroslav Zrnčević – testni inžinjer Odjela za istraživanje i razvoj kompanije Rimac automobili.

Pozitivne impresije iz BiH i Tešnja, te suradnja s Komorom FBiH su bile i povod za službenu posjetu predsjednika Gospodarske komore FBiH Marka Šantića ovoj tvrtki, kojom prilikom je posjetio proizvodni i izložbeni prostor Rimac automobila u Svetoj Nedelji.

Domaćini i gosti su suglasni da se nastavi suradnja u narednim projektima, a sudeći po tome koliki respekt uživa tvrtka Rimac automobili, sigurno je da će suradnja ove tvrtke s Komorom F BiH s razlogom biti predstavljana kao ekskluzivna, na obostrano zadovoljstvo.

Kopirati
Drag cursor here to close