Europska poduzetnička mreža

Potpisan sporazum o suradnji između TP INTERA i Komore Grada Mostara

Ovaj sporazum će doprinijeti unaprjeđenju internacionalizacije i promociji poslovnih mogućnosti domaćih malih i srednjih poduzeća.
Gospodarstvo / Flash | 08. 02. 2018. u 09:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je potpisan je Memorandum o razumijevanju između u prostorijama Gospodarske komore Grada Mostara i Tehnološkog parka Intera, vezan za suradnju u okviru projekta Europske poduzetničke mreže (EEN).

EEN je projekt Europske unije koji je namijenjen malim i srednjim poduzećima s ciljem pružanja podrške i servisa u internacionalizaciji njihovog poslovanja.

INTERA posluje kao lokalna kontakt točka za EEN gdje tvrtke mogu postavljati njihove profile za pretraživanje poslovnih partnera unutar mreže. Osim toga, u posebnim slučajevima mogu se organizirati misije kako bi se skupine poduzeća iz Hercegovine povezale s tvrtkama unutar Europske Unije.

Ovaj sporazum će doprinijeti unaprjeđenju internacionalizacije i promociji poslovnih mogućnosti domaćih malih i srednjih poduzeća. INTERA Tehnološki Park će zajedno sa Gospodarskom komorom Grada Mostara kroz svoj rad nastojati podići inovativni kapacitet malih i srednjih poduzeća na području Hercegovine u svrhu unapređenja njihove konkurentnosti.

Memorandum o razumijevanju potpisali su predsjednik Komore Grada Mostara Vjenceslav Leko i direktor TP INTERA Vedran Šimunović.

Podsjećamo kako je ovo samo još jedna u nizu uspješnih suradnji između Tehnološkog Parka INTERA i Gospodarske komore Grada Mostara, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close