APH vidi šansu

Poduzetnici poručuju: Mostaru se ukazala prilika koju ne smije prokockati

"S obzirom na činjenicu da će nova gradska administracija vrlo brzo započeti s realizacijom svog četverogodišnjeg programa rada, želimo izraziti nadu da će težište aktivnosti biti na obnovi paradigme Grada i trasiranju puteva za bolji život građana."
Gospodarstvo / Flash | 18. 02. 2021. u 11:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Uspostava nove vlasti u Mostaru pruža priliku ovom gradu da jednoga dana ponovno postane poseban, ali ovoga puta u pozitivnom smislu. Mostar kojeg su dosad nazivali 'grad slučaj' mora iskoristiti sadašnji trenutak kako bi izbjegao sudbinu gradova koji umiru", poručuju iz Asocijacije poduzetnika Hercegovine (APH).

Podsjećaju da je Asocijacija poduzetnika Hercegovine uoči održavanja izbora u Mostaru javno poručila kako u radu nove gradske vlasti naglasak treba biti na ekonomskim, komunalnima i razvojnim pitanjima.

"S obzirom na činjenicu da će nova gradska administracija vrlo brzo započeti s realizacijom svog četverogodišnjeg programa rada, želimo izraziti nadu da će težište aktivnosti biti na obnovi paradigme Grada i trasiranju puteva za bolji život građana", kaže se u priopćenju APH.

Kažu kako će Asocijacija poduzetnika Hercegovine ostati vjerna svome stavu iz predizbornog perioda u kojem su kazali kako žele biti partner novoj vlasti, prije svega u savjetodavnom smislu, i to na planu razvojne strategije i stvaranja boljih poslovnih uvjeta za potencijalne investitore.

"Iako nije idealna poziciji iz koje nova gradska vlast, na čelu s gradonačelnikom dr. Kordićem, započinje svoj rad, svako oklijevanje i odlaganje poduzimanja važnih poteza, učinit će situaciju u gradu kompleksnijom i težom, a samim tim i rješavanje nagomilanih problema teže će se realizirati", navode iz ove poduzetničke udruge.

S obzirom da poduzetnici u svome svakodnevnom djelovanju uvijek tragaju za novim i boljim rješenjima, "možemo samo poručiti novoj gradskoj vlasti – budite istrajni i realni, imat ćete podršku mnogih, a onda ništa nije nemoguće", kaže se na kraju priopćenja Asocijacije poduzetnika Hercegovine.

Kopirati
Drag cursor here to close