Poljoprivredni sajam

'Plodovi krša' u Ravnom

Gospodarstvo / Flash | 18. 05. 2017. u 17:31 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvodnevni sajam poljoprivrednih proizvoda pod nazivom "Plodovi krša" održat će se 9. i 10. lipnja u Ravnom, u okviru projekta "Agrobiznis - oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji".

Sajam će okupiti poljoprivredne proizvođače iz Hercegovine i ruralnih područja grada Dubrovnika te susjednih zajednica koji će od 9 do 18 sati zajedno prodavati svoje proizvode.

Projekt "Agrobiznis - oplemenjivanje poljoprivredne baštine u prekograničnoj Dubrovačko-hercegovačkoj regiji" financira Europska unija kroz instrument za predpristupnu pomoć (IPA) u okviru Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina.

Vrijednost projekta je oko 350.000 eura, a razdoblje implementacije je dvije godine.

U Republici Hrvatskoj aktivnosti vodi Grad Dubrovnik u partnerstvu s Razvojnom agencijom grada Dubrovnika, Informestom iz Italije, Kinookusom i Agronomskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu.

U Bosni i Hercegovini nositelj projekta je Općina Ravno, a partneri Okusi Hercegovinu i Oxfam, uz stručnu pomoć Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu.

Kopirati
Drag cursor here to close