Posjeta Grudama

Pammer u Violeti: Kvaliteta proizvodnje je na vrhunskoj razini

Gospodarstvo / Flash | 29. 03. 2017. u 13:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Velika mi je čast što sam bio u Grudama i posjetio kompaniju Violeta koje je veliko iznenađenje. Posebno me raduje što će proizvodnja Violete biti u Austriji, jer kvaliteta proizvodnje Violete je na vrhunskoj razini'', izjavio je veleposlanik Austrije u BiH Martin Pammer.

On je uz Petra Ćorluku, vlasnika Violete, obišao tvornicu i upoznao se sa proizvodima i standardnima po kojima se radi proizvodnja u navedenoj kompaniji.

''Već smo u Hrvatskoj i Sloveniji prisutni dugo niz godina, te smo ponosni na uspjeh u Sloveniji. Austrijski lanac je prepoznao kvalitetu Violete i dogovorili smo da Violeta bude prisutna u Austriji. To je za nas veliki izazov i velika obaveza. Konkurencija je velika, potrošači su sigurno zahtjevni, ali mi smo do sada sve te zahtjeve udovoljili. Austrija je blizu nas, transportni troškovi nisu veliki. Imamo kvalitetu i mislimo da ćemo u Austriji postići velike rezultate'', izjavio je Petar Ćorluka.

Violeta je potpisala ugovor i sa austrijskim trgovačkim lancem Spar, a taj ugovor je bila jedna od tema ove posjete. Taj ugovor će značajno doprinijeti izvozu Violete, a samim time i države.

Kopirati
Drag cursor here to close