Početak sezone

Otvaranje ljetne turističke sezone u Neumu

Svečanost otvorenja će biti upriličena u petak, 15. lipnja 2018. godine, s početkom u 20 sati, na terasi hotela Sunce u Neumu.
Gospodarstvo / Flash | 14. 06. 2018. u 08:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Arhiva/ Bljesak.info

Općina Neum, pod pokroviteljstvom Vlade Hercegovačko-neretvanske županije,  poziva sve zainteresirane na svečanu manifestaciju otvaranja ljetne turističke sezone u Neumu.

Svečanost otvorenja  će biti upriličena u petak, 15. lipnja 2018. godine, s početkom u 20 sati, na terasi hotela Sunce u Neumu. Posjetitelje očekuje bogat kulturno-zabavni i gastro program. 

U sklopu manifestacije, u subotu - 16. lipnja 2018. u prostorijama hotela Sunce, s početkom u 9.30 sati,  održat će se okrugli stol na temu „Mogućnosti produljenja turističke sezone“, kroz dvije panel rasprave.

Foto: PR / Najava događaja

Na prvom panelu „Održivi razvoj turizma“ sugovornici će biti prof. dr.sc. Nenad Brkić, Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu, doc.dr. sc. Mirjana Miličević, pročelnica Turizma i zaštite okoliša Sveučilište u Mostaru, mr.sc. Dijana Katica, predsjednica Hrvatske udruge za turizam i ruralni razvoj i mr.sc. Marijana Galić, str. sur. Federalni zavod za programiranje razvoja, navodi se u priopćenju.

Na drugom panelu “Razvoj turističkih kapaciteta i ponude“ sugovornici će biti gosp. Stipe Primorac, ravnatelj Turističkog klastera Hercegovine, gosp. Ivan Lakić, direktor hotela Zenit, gđa. Mirna Jelčić, direktorica REDAH-a i gosp. Bruno Bebić, projekt menadžer DUNEA-e.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close