Novi proizvod

Osiguranje od nezgode: Novi proizvod Sberbank BH

Gospodarstvo / Flash | 12. 07. 2017. u 08:59 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sberbank BH ima novi proizvod. "Osiguranje od nezgode" je ekskluzivno kreirana ponuda osiguranja koja se od sada može ugovoriti u svim poslovnicama Banke.

"Nitko od nas ne može izbjeći nepredviđene događaje. Ponekad nas zadesi nezgoda samo zbog toga jer smo u pogrešno vrijeme bili na pogrešnom mjestu. Želeći zaštiti naše klijente od nezgode i nepredviđenih okolnosti, te im osigurati određenu slobodu tijekom cijele godine, u suradnji sa našom partnerskom osiguravajućom kućom, kreirali smo posebno osiguranje od nezgode. Jedan od benefita ove vrste osiguranja je i taj što pokriva troškove liječenja u zemlji i inozemstvu, kao i na privatnim polikilinikama", izjavio je Alen Ražanica, direktor sektora partnerstva i kanali prodaje Sberbank BH.

Cijena ugovaranja police "Osiguranja od nezgode" iznosi 69 KM jednokratno, a korisnik je osiguran 24 sata dnevno, 365 dana u godini, bilo gdje u svijetu.

Osigurati se mogu klijenti od 18 do 60 godina, a polica uključuje optimum benefita uz pokrića rizika kao što su troškovi liječenja, bolnička naknada, lom kosti, trajna invalidnost i smrt usljed nezgode.

 

Kopirati
Drag cursor here to close