Tradicionalni proizvodi

"Okusi Hercegovinu" na Sarajevo Holiday Marketu

Gospodarstvo / Flash | 08. 12. 2015. u 15:31 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje "Okusi Hercegovinu" organizira konvenciju o tradicionalnim proizvodima u cilju poboljšanja poslovnog okruženja s posebnim naglaskom na male farmere, kroz organizaciju brojnih događaja na kojima se očekuje preko 100 predstavnika iz BiH, zemalja okruženja i EU.

Konvencija će se održati tijekom Sarajevo Holiday Marketa.

Udruženje "Okusi Hercegovinu" sa sjedištem u Mostaru tradicionalno već peti put sudjeluje na manifestaciji Coca-Cola Sarajevo Holiday Market. Tijekom manifestacije, “Okusi Hercegovinu” će, osim prodaje tradicionalnih proizvoda na štandu, organizirati i konvenciju proizvođača i organizacija koje se bave promocijom tradicionalnih proizvoda i poboljšanjem poslovnog okruženja sa posebnim naglaskom na male farmere.

Od 13. do 17. prosinca se očekuje dolazak preko 100 predstavnika organizacija i institucija iz BiH, zemalja okruženja i EU.

"Okusi Hercegovinu" će organizirati devet degustacija uz promotivne cijene za posjetitelje, obilazak Sarajeva za goste koji dolaze van BiH, veliku promociju 16. prosinca u Sarajevo Holiday PUB-u, međunarodnu Konferenciju 17. prosinca u Hotelu Europa, te 10 druženja sa novinarima.

U kućici "Okusi Hercegovinu" moći će se naći preko 30 raznih hercegovačkih tradicionalnih proizvoda, a u suradnji sa partnerima predstavit će se više od 20 tradicionalnih proizvoda.

Coca-Cola Sarajevo Holiday Market će i ove godine upotpuniti zimsku ponudu glavnog grada BiH kroz mnoštvo zabavnih sadržaja, koji će biti organizirani tijekom 37 dana trajanja Marketa od 9. prosinca do 14. Siječnja sljedeće godine.

Kopirati
Drag cursor here to close