Aluminij

Objavljena raskošna brošura i unaprijeđena mrežna stranica hercegovačkoga diva

Gospodarstvo / Flash | 21. 11. 2016. u 07:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aluminij d.d. Mostar unaprijedio je izgled i tehničke mogućnosti svoje službene mrežne stranice, pustivši u rad i njezinu mobilnu inačicu, za pregledniji pristup sa zaslona manjih uređaja.

Također, iz tiska je izišlo i novo, dvojezično izdanje tvorničke brošure, raskošne knjižice koja, na četrdeset lepršavo opremljenih stranica, s vrhunskim vizualnim dojmom, nudi bogat sadržaj visoke kakvoće, te čitatelja vodi Aluminijevim pogonima i drugim tvorničkim cjelinama, opisujući životnu i djelatnu filozofiju, duh i snagu poslovanja najvećega izvoznika u Bosni i Hercegovini, priopćeno je.

''Promidžba je sastavni dio svake uspješne poslovne strategije, pa tako i Aluminijeve. Stranica je dojmljiva, pregledna i, prije svega, informativna, a i nova nas brošura vjerodostojno opisuje i dostojno predstavlja, bilo da ju koristimo na sajmovima, uručujemo poslovnim partnerima, domaćim ili stranim posjetiteljima, studentima ili nekomu visokom državnom dužnosniku.Osobno oduševljen konačnim proizvodom, čestitam timu koju je radio na ovim projektima'', prokomentirao je direktor Društva Mario Gadžić.

Tvorničku je stranicu, kao i promidžbenu brošuru, tiskanu na hrvatskomu i na engleskomu jeziku, osmislio i uredio direktor Odjela korporativnih komunikacija i marketinga Aluminija Darko Juka, uz stručnu potporu kolega iz svih organizacijskih cjelina. Krase ih vrhunske fotografije Marina Margete, Stojana Lasića, Šime Strikomana i Ćirila Ćire Raiča, prijevod potpisuje Andrijana Blažević, a maštovito dizajnersko rješenje agencija Shift Brand Design iz Mostara.

Brošura je, u elektroničkoj inačici, dostupna na sljedećoj poveznici.

Kopirati
Drag cursor here to close