HBŽ

Objavljen natječaj za 22 vježbenika

Gospodarstvo / Flash | 16. 12. 2016. u 11:57 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na zahtjev Ministarstva rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije (HBŽ), Agencija za državnu službu Federacije Bosne i Hercegovine objavila je Javni natječaj za prijem 22 vježbenika s visokom stručnom spremom u navedeno ministarstvo.

Izbor i prijem vježbenika izvršit će se na temelju jedinstvenih kriterija utvrđenih u Uredbi o jedinstvenim kriterijima i postupku izbora i prijema vježbenika i volontera s visokom stručnom spremom u tijelima državne službe HBŽ-a.

Radni odnos vježbenika zasniva se na određeno vrijeme od 1 (jedne) godine.

Prema natječaju, traže se vježbenici diplomirani ekonomisti, pravnici, kriminalisti, pedagozi, ekolozi, socijalni radnici, kineziolozi, novinari, politolozi, profesori filozofije i zemljopisa, inženjeri elektrotehnike, strojarstva, informatike, agronomije, geodezije, šumarstva, inženjeri lovstva i zaštite prirode, prometa te doktora stomatologije.

Sukladno odredbama spomenute Uredbe, u radni odnos kao vježbenik ne može se primiti osoba koja nakon stečene visoke stručne spreme ima ostvaren radni staž u struci od jedne godine ili više, ili ima radno iskustvo u struci stečeno volontiranjem od jedne godine ili više.

Kopirati
Drag cursor here to close