Prirodni sokovi Juicy

Nakon osvajanja Bliskog istoka - Juicy širi poslovanje na azijsko tržište

Gospodarstvo / Flash | 29. 05. 2017. u 10:57 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brand Juicy jedini je domaći proizvod prezentiran na najvećem azijskom sajmu specijaliziranom za hranu i piće 'SIAL Kina' u Šangaju. Kineski SIALčetvrti je po veličini sajam ovakve vrste u svijetu, prostire se na 149.500 m2, okuplja izlagače iz čak 70 država svijeta, alii stotine tisuća potencijalnih kupaca, distributera i poslovnih partnera iz prehrambene industrije.

''Nakon iznimno uspješnog otvaranja MENA regije (Middle East i North Africa), s naglaskom na Dubai, Društvo Stanić Beverages nastavlja sa snažnim razvojem izvozne strategije i planira otvoriti tržište Azije. Na sajmu u Šangaju ostvarili smo brojne kontakte s potencijalnim dobavljačima i započeli proces selekcije odgovarajućeg distributera za najlukrativnije regije u Kini, a to su Šangaj, Peking i Nanjing, koje zajedno čine 47posto svih potrošača soka u Kini. Zanimljivo je napomenuti kako u Aziji živi čak dvije trećine svjetskog stanovništva, riječ je o iznimno velikom tržištu i potrošačima koji cijene europske proizvode. Upravo zato u Kini vidimo velik potencijal za naš brand prirodnih sokova Juicy'', istaknuo je Svjetlan Stanić, vlasnik i predsjednik Uprave Stanić Beverages.

Nakon prve odrađene faze ulaska branda Juicy u HoReCa kanal (U.A.E.) i uspješnog predstavljanja na Gulfood sajmu u Dubaiju, početkom travnja ove godine brand Juicy uvršten je i u jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u Dubaiju Union Coop. Upravo su provedene prve promocije u hipermarketu Union Coop te su u svega nekoliko dana prodane značajne količine soka, što je odličan uspjeh, a ujedno i pokazatelj kako su novi potrošači pozitivno prihvatili asortiman Juicy. Istovremeno, sokovi Juicy dostupni su i u više od 100 srednje velikih tradicionalnih dućana.

U Kataru su Juicy sokovi od nedavno prisutni na policama vodećeg trgovačkog lanca Spinneys, prve isporuke soka stigle su i u Oman, a u Saudijskoj Arabiji očekuju se uskoro, čim završi proces registracije, koji je za zemlje Bliskog istoka dugotrajan i iscrpan.

Sa svojim asortimanom prirodnih sokova Juicy, društvo Stanić Beverages prisutno je na tržištu Ujedinjenih Arapskih Emirata od 2015. godine u HoReCa kanalu. Sokovi Juicy uvršteni su u ponudu nekih od najpoznatijih lokalnih, ali i internacionalnih lanaca restorana i klubova u Dubaiju, među kojima se posebno izdvajaju Cipriani, Blue Marlin Ibiza, The Act, Roberto's i Dubai Creek Golf & Yacht Club. Ulaskom u Union Coop, Juicy jača svoju poziciju i u maloprodajnom kanalu.

Domaći brand voćnih sokova Juicy lider je na tržištima Hrvatske i BiH. Juicy od samog početka proizvodnje inzistira na najvišoj kvaliteti sirovina, proizvodnog procesa i finalnih proizvoda na policama trgovina i u kafićima, ali i na izgradnji odnosa povjerenja sa svojim kupcima. Juicyjev asortiman sastoji se od kategorija Juicy 100%, Juicy Nectar, Juicy Fresh, Juicy Kids, Juicy Fruits i Juicy Vita.

Kopirati
Drag cursor here to close