Jačanje kapaciteta

Na agro-turističkom sajmu u Livnu posjetitelji uživali u autohtonim proizvodima

Cilj održavanja sajma je jačanje kapaciteta proizvođača sira i drugih delicija.
Gospodarstvo / Flash | 26. 05. 2021. u 20:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Continental Adventure uz podršku Grada Livna organizirao je u srijedu u tom gradu agro-turistički sajam 'Livno Cheese Adventure' koji je okupio dvadesetak izlagača iz Livna, Drvara, Tomislavgrada, te drugih krajeva BiH.

Kako su naveli organizatori, cilj je održavanja sajma jačanje kapaciteta proizvođača sira i drugih delicija.

Foto: Fena / Na agro-turističkom sajmu u Livnu posjetitelji uživali u autohtonim proizvodima 

Posjetitelji su tijekom dana mogli uživati u raznim delicijama poznatih livanjskih autohtonih proizvođača sira, a svoje proizvode predstavili su i OPG-ovi, braniteljske zadruge, udruge, razni drugi proizvođači hrane, slastica, te rukotvorina.

Među današnjim izlagačima pojavio se i izložbeni štand na kojem su budući zdravstveni djelatnici Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića iz Livna zainteresiranima mjerili razinu šećera u krvi te mjerili tlak, dok su na drugom štandu učenici drugih usmjerenja iste škole prezentirali svoje radove i proizvode.

''Sudjelovanje na ovakvim sajmovima omogućava nam novo iskustvo u svijetu marketinga kao i priliku za predstavljanje svih struka koje su zajedničkim radom stvorile proizvode koji se danas nalaze na sajmu'', kazali su s jednog od štandova spomenute škole.

Foto: Fena / Na agro-turističkom sajmu u Livnu posjetitelji uživali u autohtonim proizvodima 

Na sajmu su bili nazočni i poduzetnici koji se bave turizmom tako da su posjetitelji mogli uživati i u turističkim sadržajima koje nude iznajmljivači quadova.

Gastro-turističku ponudu upotpunila je edukativna radionica, a upriličen je i glazbeno umjetnički program kojeg su pripremili učenici Glazbene škole Livno i škole slikanja Ivice Vlašića.

Kopirati
Drag cursor here to close