Gospoda

Mostarsko FUJ: Neće iz udobno zavaljenog dupeta nikad doći do glave…  

Stari namještaj neće njihovim očima zapinjati za oči, niti će do njihovih glava iz udobno smještenog dupeta doći mrvica srama zbog toga što su očito zalutali u sve regule ponašanja  
Gospodarstvo / Flash | 11. 12. 2017. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trubljenje o mostarskom smeću i o lošim navikama građana, nije urodilo plodom. Dok se svi prsti, od kažiprsta do srednjaka, uperuju i komunalna poduzeća i vlast, građani bez imalo grižnje savjesti siju smeće kako im drago.

A da građani nemaju nimalo svijesti o tome gdje se nalaze i u kojem stoljeću žive, pokazao je i najnoviji prizor u Ulici kneza Višeslava. Sjedeća garnitura, za koju bi netko iz nekog drugog staleža možda dao sve na svijetu, završila je na ulici dok će vlasnici novog namještaja pod svojim dupetima imati novu udobnost.

Stari namještaj neće njihovim očima zapinjati za oči, niti će do njihovih glava iz udobno smještenog dupeta doći mrvica srama zbog toga što su očito zalutali u sve regule ponašanja.

Obogaćeni u blagdansko vrijeme novom garniturom nisu se dosjetili pokloniti možda nekome namještaj pa da i nekome s manje novca i više srama budu ljepši blagdani. Umjesto toga, zavaljeni u svoje nove naslonjače, upirat će prstima u komunalce i vlast. Očito nisu kupili ogledalo da vide kako uništavači grada i normalnog života izgledaju.

Kopirati
Drag cursor here to close